24°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube AP Archive

Izvor: sputniknews.com

Ukrajinski ekstremisti spremaju još jednu PROVOKACIJU I TO UZ PRIMENU OTROVNIH SUPSTANCI, a evo i KAKO!

Ukrajinski ekstremisti nameravaju da organizuju provokaciju tako što će otvoriti vatru po teritoriji Rusije, a potom dići u vazduh skladište sa hemikalijama u ukrajinskom Sumiju kako bi potom okrivili Rusiju da koristi hemijsko naoružanje, izjavio je načelnik Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Ruske Federacije Mihail Mizincev.

„Prema informacijama dobijenih od ukrajinskih zarobljenika, u Sumiju ekstremisti pripremaju još jednu u nizu provokacija i to uz primenu otrovnih supstanci“, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KADIROV OPASNO PROZVAO POLJSKU: Ta država je nastala zahvaljujući SOVJETSKOM SAVEZU, a opstala zahvaljujući RUSIJI! Nestaće ukoliko ne prestane da "truje"!

Plan je, kako je objasnio, da ekstremisti granatiraju pograničnu rusku teritoriju kako bi isprovocirali uzvratnu vatru, nakon čega bi digli u vazduh skladište sa hemikalijama.

„Tu ciničnu akciju kijevske vlasti u narednom periodu žele da iskoriste kako bi optužili ruske snage da navodno primenjuje hemijsko naoružanje po civilima“, upozorio je Mizincev.

Takođe je rekao i da su u pripravnosti ekipe fotografa i snimatelja kako bi sve to zabeležili i potom objavili putem medija.

Mizincev je rekao i da ovog puta ukrajinski ekstremisti žele da odjek u medijima dobiju na račun civila.

„Prilikom organizacija prethodnih provokacija civili su bili evakuisani, međutim, ovog puta ekstremisti žele da dobiju maksimalni odjek i to na račun običnih građana“, naglasio je.

Mizincev je dodao da Rusija na ovaj način želi da obavesti i upozori „civilizovani Zapad“, Ujedinjene nacije, Crveni krst, kao i Organizaciju za zabranu hemijskog naoružanja o mogućim lažnim vestima o takozvanim „zlim Rusima“.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar