3°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/BAKAPRASE

Izvor: KURIR

PUKAO MU FILM! BAKA PRASE ŽESTOKO OPLEO PO JEZIKU O MUĐI (FOTO)

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, javnosti poznatiji kao Baka Prase, "isprozivao" je jutjubera i gejmera Stefana Vuksanovića, poznatijeg kao Muđa.

Baki je zasmetalo što ja Muđa prozivao u periodu kada se on povukao iz javnosti nakon smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, kao i raskid sa devojkom Anjom Blagojević.

Ilić je istakao da je mislio da je Muđa dobar dečko, a zatim na Instagramu izneo šta sada misli o njemu i zbog čega.

PRELEPE VESTI! ŽENI SE ŠABANOV SIN

- Kao osoba koja se nikada nije mešala u drame i neko ko nije nikada komentarisao druge, imao je poštovanje mnogih. Da me je prozivao pre nego što sam prestao da snimam i pre cele situacije sa Kikom, ne bih ništa zamerio, i ja sam prozivao mnoge - počeo je objavu Bogdan.

Baka Prase
 

- Ali, j***, zinulo d*** za pare od Trova, i 5-6-7 hiljada evra, pogazio sve za šta je vredeo, i jer je znao da će ga tada ljudi podržavati i da će imati mnogo pregleda, odlučio je da me proziva bez razloga - napisao je Baka Prase.

- A da ne pominjem to što je mene zvao to veče kada se to desilo, da pita je l istina, i to što smo sedeli na večeri nekoliko dana ranije. Stvarno sam verovao da je dobar momak, ali je ispao p*** za nekoliko hiljada evra - naveo je Ilić.

- Ne, ovo nije drama, već sam samo hteo da kažem ono što već dugo mislim. Mogao je bar večeru da plati od tih para - zaključio je Baka Prase uz zajedničku fotografiju sa Muđom.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar